Istandsættelse

Om
Gulvgaranti

Fulde istandsættelser ved fraflytning af lejeboliger er vores spidskompetence.

Advokat tilknyttet din istandsættelsessag, så du er sikker på at alt går smooth og efter bogen.

Projektleder tilknyttet enhver istandsættelsessag, der giver tryghed og ro i maven når arbejdes påbegyndes.

Vi hjælper med alt fra malerarbejde til gulvafslibning, rengøring og flytning af dit indbo til dit nye hjem. Vi sørger for alt det nødvendige, og vi sikrer, at dit lejemål kommer sikkert gennem et fraflytningssyn.

Hvis ikke, vil du blive dækket af vores depositumsgaranti.

Vi har kendskab til kravene

Vi har et godt kendskab til de fleste boligselskaber og deres forskellige krav. Derfor ved vi altid, hvad der skal til for at udføre en tilfredsstillende istandsættelse ved din fraflytning.

Vores historie

Gulvgaranti er en del af Udflytningsgaranti ApS. Udflytningsgaranti så for første gang dagens lys i midten af 2020, efter at flere medarbejdere havde oplevet forskellige problemstillinger ved fraflytning af lejeboliger.
 
Det var ikke sjældent, at hverdagen som malermester bød på kunder, der ville have malet deres lejligheder ved fraflytning. I den forbindelse voksede opgaven over hovedet på mange af kunderne, da de pludselig også selv skulle hyre en gulvmand, malermester og et rengøringsfirma, og få det hele til at spille sammen. Efterfølgende skulle kunden alligevel forsvare arbejdet, hvilket i mange sager er endt rigtig kedeligt.
 
Af dette problem afstedkom idéen til Gulvgaranti – at oprette en virksomhed der udelukkende tog sig af den danske lejer og dennes lejebolig samt al korrespondance med udlejer.
 

Vær forsigtig med udlejer – vælg Gulvgaranti

Vi har oplevet, at der ved nogle af de dyreste boliger i København skulle lægges op mod 90.000 kr. i depositum – penge som udlejer frit kunne beholde. Oveni kunne udlejer sende en regning ved siden af, hvis lejligheden skulle have en nyistandsættelse.

Dette problem ønskede vi at gøre noget ved!

Du kan på dette link se et tilfælde, hvor to lejere skulle betale 150.000 kr. til udlejer: 

Hos Udflytningsgaranti har vi ansatte med mere end 30 års erfaring i forhold til istandsættelse af boliger, og vi er med vores kontakt til LLO nogle af Danmarks bedste til at hjælpe netop dig. 
 
 

Billigere end udlejer

Vi er med stor sandsynlighed billigere end udlejer, der ofte tager priser der er højere end lejers depositum så lejer for tilsendt en efterregning udover sit depositum, med vores tilbud er du sikker på prisen og sikker på dit depositum
maler arbejde ved fraflytning kan give dit dit fulde depositum retur, hvis du ønsker at lave en fuld istandsættelse uden malerarbejde er dette også en mulighed
Udflytningsgaranti - medarbejdere
Billede af Udflytningsgaranti hvor alle medarbejdere har været med til at udføre istandsættelser for den private lejer og derved hjulpet med at sørger for at alle pengene kommer retur igennem depositums garanti når der udføres enten maling af lejlighed eller gulvslibning af lejlighed eller rengøring af lejlighed ved fraflytning, udlejer skal derfor give alle pengene retur

Vil du også gerne flytte nemt fra din lejebolig og få hele dit depositum igen?

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

  Vi samarbejder med kendte fra nær og fjern

  Vi har blandt andet samarbejdet med de følgende danskere:

  • Joey Moe
  • Line Hoffmeyer
  • Silas Holst
  • Stephanie Salvarli (Geggo)
  • Olivia Salos (vært Paradise Hotel)
  • Jeamilla (TikTok)

  Udflytningsgaranti klarer istandsættelse ved fraflytning, så du kan få dit fulde depositum tilbage.

  Vi står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave, stor eller lille.

  Vi er med hele vejen.

  Både til planlægningen og udførelsen, og vi sørger altid for at have vores dokumentation i orden.

  Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Så simpelt kan det siges, og med hjælp fra vores projektstyringsværktøjer og timelapse kameraer er du altid helt sikker på at kunne følge med i processen undervejs.

  Så kontakt os endelig, hvis du ønsker et uforpligtende møde angående din sag.

  Kontakt Udflytningsgaranti her:

  info@udflytningsgaranti.dk

  +(45) 7174 9567

  Kort sagt

  Vi har, kort sagt, med vores mange års erfaring, stor ekspertise inden for istandsættelse ved fraflytning, og vi sætter en ære i at hjælpe hver enkelt kunde.

  Har I blot brug for hjælp eller rådgivning, står vi ligeledes klar til at hjælpe med istandsættelse og flytning – få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti. 

  Vi sørger for, at du i al rimelig for, at du slipper billigere ved at gå udenom udlejer – og får dit fulde indskud igen

  Få 5% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere.

  VEDLIGEHOLDELSESORDNING

  Er du på en A- eller B-ordning, kan du høre mere om istandsættelse ved fraflytning. Vi hjælper både som flyttefirma og istandsættelsesfirma – og kan vejlede, samt hjælpe vedrørende udlejers istandsættelseskrav. 

  VI KENDER LEJELOVEN VED FRAFLYTNING OG ER BILLIGERE END UDLEJER

  Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum. Du kan med vores garanti være sikker på at du ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på. 

  Læs også om vores flyttesyn.